Jobba hos oss

Arbetsledare.

Är du den vi söker?
Vi ser positivt på framtiden med flera intressanta byggprojekt i sikte och behöver därför utöka vår organisation.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete som arbetsledare med stort utrymme för engagemang och eget ansvar i ett framtidsinriktat företag.
Vi bedriver allt från de minsta byggservicejobben till större omfattande entreprenader.

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare ansvarar du för planering, styrning och samordning av arbeten och underentreprenörer på arbetsplatsen.

Du kommer att ha flera projekt på gång samtidigt och behöver därför ha förmågan att arbeta väl under tidspressade förutsättningar. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar och utvecklas i din roll.

Dina personliga egenskaper
Vi ser därför gärna att du är en flexibel person med initiativförmåga. Du blir företagets ansikte utåt i mötet med olika kunder och det är därför viktigt för oss att du är serviceinriktad i alla lägen. Du är samarbetsvillig samt har ett starkt engagemang och trivs med att arbeta i team mot gemensamma mål.

Kravprofil
Vi söker dig som har gått en byggteknisk utbildning eller har erfarenhet från byggbranschen i arbetsledande position. Alternativt är du erfaren yrkesarbetare som nu vill söka nya och större utmaningar och känner dig mogen att anta rollen som arbetsledare. Datavana i något av de vanligaste beräknings/ritningsprogrammen på marknaden är en merit.

B-körkort är ett krav, ytterligare körkort är meriterande.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Arbetsområdet är hela Dalarna och placeringsort är Mora alternativt annan ort enligt överenskommelse.

 

Ansökan och frågor kontakta:
Andreas Sjöberg
0250-77 00 01
andreas@vikavimo.se