Jobba hos oss

Snickare/Träarbetare

VikaVimo byggservice AB växer och vi behöver nu utöka vår hantverkarstyrka ytterligare!

Hos oss får du en trygg anställning, utvecklingsmöjligheter och mycket eget ansvar. Har du dokumenterad utbildning inom bygg samt erfarenhet av byggservicearbeten? Sök jobbet redan idag, då vi genomför urvalet löpande!

Om jobbet

Att arbeta hos oss innebär ett varierat arbete då vi utför många olika typer av projekt. Vi jobbar bland annat med:

  • Timmerhus, nyckelfärdiga.
  • Tillverkning av husblock inkl. färdigställande av småhus.
  • Om- och tillbyggnader
  • Reparationsarbeten
  • Speciella anpassningar
  • Badrumsrenoveringar
  • Köksbyten
  • Markarbeten såsom grunder och enskilda avlopp.

Detta innebär också en hel del kundkontakt och vi arbetar med såväl företag som privatpersoner. Vi ser att du är en ansvarstagande och flexibel person med en god social förmåga. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där man ibland arbetar själv men också tillsammans med andra, varför vi ställer krav på att du är en lagspelare och har en god samarbetsförmåga. VikaVimo byggservice strävar efter att ha nöjdast kunder i branschen och vill att våra medarbetare alltid strävar efter att göra det lilla extra!

Din profil

Då arbetet är varierat ser vi att du som söker tidigare har arbetat med byggservicearbeten. Arbetet ställer krav på ditt yrkeskunnande och för att våra kunder ska känna sig trygga och bekväma med oss som leverantör är det av stor vikt att du är professionell i ditt bemötande och har ett serviceinriktat arbetssätt. Vi ser gärna att du gått byggprogrammet på gymnasiet eller liknande. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden, jordnära, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande i allt det vi gör.

Det är ett krav för tjänsten att du:

  • Har B-körkort, BE- är meriterande
  • Erfarenhet/utbildning som snickare

Tjänsten är på heltid och inleds med en provanställning om 6 månader. VikaVimo Byggservice erbjuder sina medarbetare en trygg anställning enligt kollektivavtalet. Vill du arbeta i ett jordnära lokalt företag som brinner för byggservice?

Välkommen att skicka in din ansökan!

Ansökan och frågor kontakta:
Andreas Sjöberg
0250-77 00 01
andreas@vikavimo.se

 

Arbetsledare.

Är du den vi söker?
Vi ser positivt på framtiden med flera intressanta byggprojekt i sikte och behöver därför utöka vår organisation.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete som arbetsledare med stort utrymme för engagemang och eget ansvar i ett framtidsinriktat företag.
Vi bedriver allt från de minsta byggservicejobben till större omfattande entreprenader.

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare ansvarar du för planering, styrning och samordning av arbeten och underentreprenörer på arbetsplatsen.

Du kommer att ha flera projekt på gång samtidigt och behöver därför ha förmågan att arbeta väl under tidspressade förutsättningar. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar och utvecklas i din roll.

Dina personliga egenskaper
Vi ser därför gärna att du är en flexibel person med initiativförmåga. Du blir företagets ansikte utåt i mötet med olika kunder och det är därför viktigt för oss att du är serviceinriktad i alla lägen. Du är samarbetsvillig samt har ett starkt engagemang och trivs med att arbeta i team mot gemensamma mål.

Kravprofil
Vi söker dig som har gått en byggteknisk utbildning eller har erfarenhet från byggbranschen i arbetsledande position. Alternativt är du erfaren yrkesarbetare som nu vill söka nya och större utmaningar och känner dig mogen att anta rollen som arbetsledare. Datavana i något av de vanligaste beräknings/ritningsprogrammen på marknaden är en merit.

B-körkort är ett krav, ytterligare körkort är meriterande.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Arbetsområdet är hela Dalarna och placeringsort är Mora alternativt annan ort enligt överenskommelse.

 

Ansökan och frågor kontakta:
Andreas Sjöberg
0250-77 00 01
andreas@vikavimo.se